Nieuws

June 3, 2019

De Medische Markt van Brazilië: Medische Qianjing: Nieuwe tendens van creativiteit en innovatie

26ste Brazilië de Internationale Medische Tentoonstelling van São Paulo op 21-24 Mei, 2019 in volledige swing.HOSPITALAR is is een professionele tentoonstelling die gezamenlijk door de internationale medische apparatuurtentoonstelling van Sao Paulo en de beroemde MEDICA-tentoonstelling in Duitsland wordt ontvangen, dat door de internationale het ziekenhuisfederatie (IHF) wordt verklaard. In 2000, werd het toegekend de titel van „betrouwbare bedrijfstentoonstelling“ door het Ministerie van handel van de Verenigde Staten.

 

8.2.jpg

 

 

São Paulo heeft medische faciliteiten in het gebied vooruitgegaan, die van 65% van de volledige Braziliaanse medische markt rekenschap geven. Meeste medische apparaten en de gezondheidszorgproducten worden ingevoerd, makend tot het een ideale stad voor internationale medische ondernemingen om de Latijns-Amerikaanse markt in te gaan. Na jaren van ontwikkeling, is het een uitvoerige en professionele medische tentoonstelling in Brazilië en zelfs in Latijns Amerika geworden. Het is een plaats voor handelaren in Brazilië en naburige landen om nieuwe producten en technologieën te vinden.


 

图片 1.png

 

Als professionele fabrikant van chirurgische nietmachine, Medische verstrekte innovatieve chirurgische het materiaalproducten van Jiangsu Qianjing voor Braziliaanse agenten. De klant van scènetoeschouwers in een eindeloze stroom van lof. Ook werd tegelijkertijd op de hoogte brengen van agent van heel wat internationale vrienden, verkrijgen buitengewone voltooiing.

 

图片 2.jpg

 

Het de cabineaantal van het bedrijf is 20-180B. Zij die niet aan de tentoonstelling hebben deelgenomen, zich gelieve te haasten aan het trefpunt om het bedrijf te zien.

 

 

图片 3.png

 

 

Medische Qianjing heeft succes bij de Braziliaanse Medische Tentoonstelling bereikt en aan andere nationale tentoonstellingen later deelgenomen.

Contactgegevens