Nieuws

August 5, 2020

Met succes gebeëindigde de Wedstrijd van de Assemblagevaardigheden van de endoscoopnietmachine

het technische niveau van de geïndustrialiseerde productie van endoscopische nietmachines in het gebied verder om te verbeteren en de voorlichting van productkwaliteit, op de ochtend van 1 te verbeteren Augustus, werd de „Endoscopische de Vaardighedenconcurrentie van de Nietmachineassemblage“ gehouden zoals die op het Medisch apparaat Opleidingscentrum wordt gepland, werd Qian Jing Medical verzocht om aan deze concurrentie deel te nemen, concurreerde een groep deskundige die meesters van alle richtingen, van meer dan 20 lokale endoscopische teams van de nietmachineassemblage en meer dan 60 spelers worden verzameld op hetzelfde stadium om voor eer te concurreren. De vertegenwoordigers van Changzhou-Inspectietak van Jiangsu Provinciaal Food and Drug Administration, Jiangsu-het Instituut van de Medisch apparaatinspectie, de Marktsupervisie en Beleid van Changzhou Wujin, Changzhou-Universiteit, het Ziekenhuis van de Mensen van Changzhou Wujin, en M. Chen Zhongying waren zoals rechters aanwezig.


Op de scène van de concurrentie, waren de medische spelers van Qian Jing kalm, gerend die tegen tijd, aandacht wordt besteed aan details, en volgden strikt de regels. In de kanonlading, worden de band, en de arena van de niveautest, de concurrerende staat op hoog niveau en de bekwame capaciteit van de assemblageverrichting volkomen aangetoond, en het wijst ook volledig op de studiehouding en op de stevige theoretische stichting van de technici van de eerste-lijnassemblage. Na de woeste concurrentie en strikte evaluatie, wonnen de medische spelers van Qian Jing de „deskundige van de nietmachineassemblage“ in deze concurrentie.

Door het deelnemen aan vaardigheidscompetities, hebben de medische spelers van Qian Jing de groei en doorbraken, bereikt en een groter en beter platform voor het tonen van, het uitoefenen van vaardigheden, en het bespreken van uitwisselingen omhelst aantonen, die dat de mensen van Qian Jing niet bang van sterke spelers zijn en durven te vechten. De geestelijke vooruitzichten. Tegelijkertijd, realiseerden de spelers ook de tekortkomingen en vonden de hiaten, die verder de bepaling en het vertrouwen van iedereen inspireerden om hun studies te versterken en ernaar te streven om hun algemene kwaliteit en baanvaardigheden te verbeteren, om in de toekomst te glanzen.

Contactgegevens