Nieuws

August 3, 2020

Goed nieuws|Medische Qianjing verkrijgt SFDA-certificatie

laatste bedrijfsnieuws over Goed nieuws|Medische Qianjing verkrijgt SFDA-certificatie  0

     Op 17 Juli, 2020, de Medische apparatuurco. van Jiangsu Qianjing, won Ltd de SFDA-certificatie door zijn belangrijke innovatietechnologie en producten van uitstekende kwaliteit. De volledige naam van S.F.D.A. is Saoedi-arabische Voedsel & Druginstantie.

laatste bedrijfsnieuws over Goed nieuws|Medische Qianjing verkrijgt SFDA-certificatie  1

    Het verkrijgen van de SFDA-certificatie betekent de producten van Qianjing gebiedendere test hebben overgegaan en door een andere internationale medische instelling erkend. Het merkt ook de chirurgische producten van Qianjing maakte grote voorwaarts en verstrekte een sterk concurrentievermogen voor het ontwikkelen van de internationale markt.

laatste bedrijfsnieuws over Goed nieuws|Medische Qianjing verkrijgt SFDA-certificatie  2

    In de toekomst, Medische zal Qianjing de bedrijfsfilosofie van „blijven aanhangen aanhangt prima beheer, produceert de producten van uitstekende kwaliteit, en verleent de professionele en vermenselijkte diensten“, verbeter onophoudelijk productkwaliteit, introduceer actief de innovatieve technologieën van R&D, en handhaaf productupdates en innovaties. Verleent betere producten en de diensten voor wereldmarkt.

laatste bedrijfsnieuws over Goed nieuws|Medische Qianjing verkrijgt SFDA-certificatie  3

Contactgegevens