Nieuws

September 25, 2019

De de Internationale Tentoonstelling & Conferenties van gezondheidsazië|Wij wachten op u

De de Internationale Tentoonstelling & Conferenties van gezondheidsazië

Zijn de de Internationale Tentoonstelling & Conferenties van gezondheidsazië de Internationale Tentoonstelling van Pharma opnemen Azië & de Conferenties die de Grootste Jaarlijkse Gezondheid & de Farmaceutische de Industriegebeurtenis van Pakistan. Dit 3 dagenjaarlijks evenement was begonnen 15 jaar geleden in één enkele zaal en nu in zich het grootste jaarlijkse verzamelen van de verwante houders van de de Industrieënstaak gegroeid en is een Tentoonstellingsruimte van sqft meer dan 165.000 in Karachi & sqft 92.000 in Lahore d.w.z. de maximumcapaciteit beide Expo-centra bezet. Voorts is dit de enige Ufi Goedgekeurde (Globale Vereniging van Tentoonstellingsindustrie, Parijs – Frankrijk) Gebeurtenis van de Gezondheidssector van Pakistan.

 

a% 20(9) .jpg

De tentoonstellingsscène

 

De tentoonstellingsinformatie

Medische Qianjing zal aan de tentoonstelling met een verscheidenheid van chirurgische die instrumenten deelnemen door medisch met inbegrip van diverse die nietmachines en toebehoren wijd qianjing worden ontworpen en worden ontwikkeld in minimaal invasieve chirurgie, anorectal chirurgie en urologie, incisional beschermende koker en laparoscopic punctuurapparaten worden gebruikt.

微信图片 _20190924133556.jpg

Onze cabine

 

DATUM:

24-26 september, 2019

 

PLAATS:

Expo-centrum het van karachi, Pakistan

 

ONZE CABINE:

H5-E122

 

未标题 - 1.jpg

Ontvangst van cliënten

 

Deze tentoonstelling zal drie dagen (24-26 dagen) duren. Wij nodigen u uit oprecht om aan het qianjing van cabine (h5-e122) te komen als u bereid om aan de tentoonstelling bent deel te nemen of aan de tentoonstelling reeds deelgenomen. Qianjing zal absoluut uw verwachtingen naleven!

Contactgegevens