Nieuws

September 11, 2019

MEDISCH EERLIJK THAILAND|Het verheugen zich op uw komst!

MEDISCH EERLIJK THAILAND

 

QQ 截图 20190920084434.jpg

 

1

 

 

de 9de Internationale Tentoonstelling op het Farmaceutische Ziekenhuis, Kenmerkend, Medical&Rehabilitation Equipment&Supplies in Thailand (Bangkok) is officieel gelanceerd op 11 September. Deze tentoonstelling zal de industrieelites van diverse gebieden zoals de ziekenhuizen, diagnostiek, geneesmiddelen, medische behandeling, rehabilitatiemateriaal en materiaal samenbrengen om naar de toekomstige samenwerking en de ontwikkeling van de gezondheidszorgindustrie in het schiereiland van Thailand gezamenlijk te streven en van indochina.

 

1.jpg

 

De beelden van de tentoonstellingsplaats

 

 

Datum:

Op 11-13 September

Plaats:

De Internationaal Handel van Bangkok en Tentoonstellingscentrum (BITEC)

 

Medische QianJing nam het ontwerp en de ontwikkeling van chirurgische instrumenten om aan de tentoonstelling, met inbegrip van de recentste producten zoals de beschikbare nietmachine van de endosnijder deel te nemen (QASE), beschikbare besnijdenisnietmachine (QBPB).

5.jpg

 

3.jpg

Klantenonderhandeling

 


 

 

 

 

Deze tentoonstelling duurt drie dagen (11-13 September), vrienden die nog niet aan Qianjing-cabine met beide handen aangrijpen de kans hebben deelgenomen, vooral in de vrienden van de tentoonstellingsplaats, gelieve te zijn zeker om aan Qianjing-cabine te bezoeken (cabineaantal: N34), om ervoor te zorgen dat u volledig met deze reis wordt geladen! ! !

Contactgegevens